Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Op al onze leveringen en diensten zijn de onderstaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de genoemde voorwaarden.

2. Prijzen

Alle prijzen op de website Rauwdouwers.nl zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Tenzij anders aangegeven.

3. Betaling

Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Elke bestelling wordt geleverd na betaling. 
Je kunt direct en online middels IDEAL betalen.

4. Verzendkosten en levering

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Vrijwel alle producten* worden als brievenbuspost verzonden. Je hoeft er dus niet voor thuis te zijn. We streven ernaar om de bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling bij PostNL ter bezorging aan te bieden. Rauwdouwers.nl is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL en buitenlandse postbedrijven.

In vakantieperiodes is de levertijd 4-8 werkdagen.

*Met uitzondering van de moestuinbak en bij bestelling van meerdere producten. Je zult er dan van te voren van op de hoogte worden gesteld.

Kijk voor de tarieven op verzenden en verzendkosten

 

Wij doen ons best om onze website Rauwdouwers.nl zo up-to-date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

5. Retourneren

Rauwdouwers.nl doet er alles aan om je een perfect product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met je bestelling, dan kun je deze artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling retourneren.
Retourzendingen dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden aan Rauwdouwers.nl via vraag@rauwdouwers.nl met daarin je bestelnummer. Je ontvangt dan vervolgens (via mail) de retourinstructies en het retouradres.

Je stuurt je product (onbeschadigd en compleet met onbeschadigde verpakking) op jouw kosten terug en zal Rauwdouwers.nl het bedrag binnen 30 dagen terugstorten op je rekeningnummer.
Let op: retourneringen worden alleen in behandeling genomen als deze van te voren via vraag@rauwdouwers.nl bij ons zijn aangemeld, binnen 14 dagen aan ons zijn geretourneerd en de retourzending voldoende gefrankeerd is.

6. Aansprakelijkheid

De geleverde zaden zijn gegarandeerd kiemkrachtig. De besteller/ontvanger dient zich er echter van bewust te zijn dat zaden vers(natuur)producten zijn waar het weer, de grond en verzorging invloed op hebben. Rauwdouwers.nl kan daarom geen garantie geven op het resultaat van de oogst.

Eventuele klachten kun je schriftelijk of per mail aan ons voorleggen.
 De inhoud van deze site en de instructieboekjes is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Rauwdouwers.nl kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Rauwdouwers.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Rauwdouwers.nl is niet verantwoordelijk voor tikfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Rauwdouwers.nl zo spoedig mogelijk worden aangepast. Rauwdouwers.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

7. Overmacht

Rauwdouwers.nl heeft in geval van overmacht het recht om de uitvoering van je bestelling op te schorten of te ontbinden, zonder dat Rauwdouwers.nl gehouden is tot enige schadevergoeding. Orders die niet geheel geleverd kunnen worden worden naar rato terugbetaald. Rauwdouwers.nl zal dit schriftelijk meedelen.

8. Copyright

Geen van de op de site van Rauwdouwer.nl gebruikte teksten, logo’s en afbeeldingen mogen zonder uitdrukkelijke toestemming van Rauwdouwers.nl gebruikt worden.

9. Privacy

Door het plaatsen van een bestelling of het stellen van een vraag, worden je persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van Rauwdouwers.nl. Alle gegevens die je aan ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen. Wij verstrekken geen gegevens aan andere partijen, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van de bestelling.
Indien je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, worden deze gegevens gebruikt om je op de hoogte te stellen van assortimentswijzigingen, speciale aanbiedingen, en eventuele andere relevante informatie over Rauwdouwers.nl. Indien je hier geen prijs meer op stelt, kan de aanmelding ongedaan gemaakt worden via afmelding op de nieuwsbrief.
Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen en bezoekfrequentie worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De gegevens van de bezoeker(s) blijven onbekend.

10. Identiteit van de ondernemer

Bedrijfsnaam: Rauwdouwers
Eigenaren: Katja Schrijver en Caroline Frenken
Adres: Spaargarenstraat 2, 2341 JW, Oegstgeest
E-mail: vraag@rauwdouwers.nl

KvK-nummer: 55973779
BTW-identificatienummer: NL8519.28.389.B01

© 2014-2016 Rauwdouwers

No comments yet.

Geef een reactie